Battle4life 2021 is helaas afgelast

Beste sporter,

Het organisatieteam van de Battle4Life heeft helaas moeten besluiten om ook de obstakelrun op 13 mei 2021 niet door te laten gaan in verband met de corona-maatregelen. De gezondheid van alle deelnemers, crew-leden en overige aanwezigen staat voor ons voorop.

De 5e editie van de Battle4Life wordt verplaatst naar 25 en 26 mei 2022! Waarbij op woensdag 25 mei een scholendag wordt georganiseerd en op 26 mei (Hemelvaart) de traditionele Battle.

De Battle4Life wordt voor en door Inloophuis Pisa georganiseerd. Pisa mist nu voor het 2de jaar deze inkomsten. Wil je toch iets betekenen voor Pisa? Of wil je zelf een persoonlijke actie bedenken? Kijk voor meer info: https://acties.kwf.nl/fundraisers/inloophuispisa.

Wij hopen op jouw steun, zodat Pisa kan blijven bieden wat juist nu zo enorm nodig is!
Help jij mee?

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Er moet veel gebeuren om de Battle4Life tot een groot succes te maken. Zonder vrijwilligers is dit uiteraard onmogelijk en daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen die graag hun steentje willen bijbrengen.

PISA

Pisa in Hoorn biedt mensen in West-Friesland die kanker hebben, hun naasten of hun nabestaanden een gastvrij huis. Je kan er terecht voor een gesprek, diverse activiteiten of lotgenotencontact. Alles is gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Om deze zorg te kunnen (blijven) bieden is Pisa structureel op zoek naar inkomsten. Met de Battle4Life willen we een flink bedrag ophalen!

Pisa logo