Gratis training bij Keep Moving

Hemelvaartsdag 2021. Ook dit keer helaas weer geen Battle4Life. Maar we blijven achter de schermen in beweging. Wil jij nou ook in beweging blijven en je alvast voorbereiden op de Battle4Life 2022? Of misschien gewoon eens uitproberen of het iets voor je is? Dan hebben we iets leuks voor je!

Onder het mom van ‘Keep Moving voor de Battle4Life’ biedt Sportpark Keep Moving een gratis training aan. Ben je enthousiast en heb je de smaak te pakken? Dan mag je nog een keer trainen tegen een gereduceerd tarief van slechts €5,- Als je daarna door wilt gaan met de trainingen kun je een abonnement nemen óf een rittenkaart afnemen.

Wanneer? De speciale Battle4Life trainingen zijn de hele maand juni op:

  • Woensdag en vrijdag: 20:00 tot 21:00 uur
  • Vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur
  • Zondag van 12:00 tot 13:00 uur

Opgeven kan uitsluitend via info@keepmovingpt.nl o.v.v. Battle4Life!

Wil je ook meteen een bijdrage leveren aan Inloophuis Pisa? Dan kan je bij Sportpark Keep Moving een donatie achterlaten in de donatiebox!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Er moet veel gebeuren om de Battle4Life tot een groot succes te maken. Zonder vrijwilligers is dit uiteraard onmogelijk en daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen die graag hun steentje willen bijbrengen.

PISA

Pisa in Hoorn biedt mensen in West-Friesland die kanker hebben, hun naasten of hun nabestaanden een gastvrij huis. Je kan er terecht voor een gesprek, diverse activiteiten of lotgenotencontact. Alles is gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Om deze zorg te kunnen (blijven) bieden is Pisa structureel op zoek naar inkomsten. Met de Battle4Life willen we een flink bedrag ophalen!

Pisa logo