KIDS RUN

Vind jij het leuk om te klauteren, te springen, te klimmen en ben je niet bang om een klein beetje nat te worden? Dan is de kidsrun echt wat voor jou!
Als een echte stoere bikkel loop je onder begeleiding van onze sportcoaches een parcours van 3 km. Je gaat langs, over en door een aantal obstakels en onderweg wordt er natuurlijk keihard voor je geklapt om je aan te moedigen.

En alsof dat nog niet stoer genoeg is, kun je je ook nog eens laten sponsoren. Wie weet haal jij wel het hoogste bedrag op voor ons goede doel, Inloophuis Pisa! Hoe gaaf is het als jij er met je vriendjes en vriendinnetjes, broertjes en zusjes en klasgenootjes een wedstrijdje van maakt?

Wat moet je weten?

Voor wie?

De kidsrun is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar (jongere leeftijd in overleg met organisatie). Wil je samen met je ouder(s) lopen? We hebben dit jaar ook weer de family run!

Wanneer?

Op Hemelvaartsdag 25 mei en op 26 mei 2022

VOOR WIE?

De kidsrun is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar (jongere leeftijd in overleg met organisatie). Wil je samen met je ouder(s) lopen? We hebben dit jaar ook weer de familyrun!

WANNEER

Hemelvaartsdag 25 en 26 mei 2022

INSCHRIJVEN

Inschrijven is mogelijk via deze site vanaf Wereldkankerdag, dinsdag
4 februari 2021.

Inloophuis PISA

Inloophuis Pisa in Hoorn biedt mensen in West-Friesland die kanker hebben, hun naasten of hun nabestaanden een gastvrij huis. Je kan er terecht voor een gesprek, diverse activiteiten of lotgenotencontact. Alles is gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Om deze zorg te kunnen (blijven) bieden is Inloophuis Pisa structureel op zoek naar inkomsten. Met de Battle4Life willen we een flink bedrag ophalen!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Er moet veel gebeuren om de Battle4Life tot een groot succes te maken. Zonder vrijwilligers is dit uiteraard onmogelijk en daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen die graag hun steentje willen bijbrengen.