Veel gestelde vragen

Op 26 mei dien je je een half uur voor je starttijd aan te melden bij het wedstrijdsecretariaat, bij Oranje Buiten aan de Schelphoek in Hoorn. Kom niet te vroeg!

LET OP, het omkleden en de tassenopslag is dit jaar bij OranjeBuiten, dus NIET bij Always Forward. Er zijn GEEN douches. Afspoelen kan bij de finish in het Markermeer. 

DRINGEND VERZOEK: de tassenopslag is beperkt. Neem dus alleen het hoognodige en een zo klein mogelijke tas mee. Haal ook direct na je run je tas weer op.

Ja dat kan! Meldt je bij het wedstrijdsecretariaat om je in te schrijven. 

Aanmelden kan nog op de onderstaande tijdstippen:
– Individueel: tussen 10:00 en 13:30 uur
– ZeemanVastgoed Familyrun: tussen 14:00 en 14:45 uur
– BerendBotje Kidsrun: tot uiterlijk 14:45 uur

Je start dan bij het eerstvolgende tijdslot dat beschikbaar is (max. wachttijd meestal 15 minuten)

Ja, graag! 

Annuleren en retourneren van het inschrijfgeld is niet mogelijk.

Indien je de door jouw gekozen afstand wilt wijzigen, dan kun je een bericht sturen naar inschrijving@battle4life.nl.

Indien op de dag van de run de samenstelling is gewijzigd, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt dit melden bij de aanmelding en dan wordt hier notitie van genomen. Het heeft verder geen gevolgen.

We hebben geen tijdsregistratie. Als je dit wel wilt, dan dien je hiervoor zelf te zorgen.

Bij een sponsorloop is het uiteraard ook de bedoeling dat jij gesponsord wordt! Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel hebben we een speciaal Battle4Life Actieplatform in gebruik. Hier kan je je eigen sponsorpagina aanmaken en heel makkelijk delen met je vrienden, buren, familie of collega’s. Zo kan je extra geld ophalen voor ons goede doel! Klik hier voor de HANDLEIDING!

Start en finish: Oranje Buiten, Schelphoek 4, Hoorn. Parkeren kan hier ook (volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars), maar de ruimte is beperkt. Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets.

Op de route staan meerdere EHBO-posten, daarnaast zijn er diverse mensen beschikbaar langs de route.

Supporters en huisdieren (mits aangelijnd) zijn natuurlijk van harte welkom! Honden mogen niet meelopen tijdens de run. Bij Oranje Buiten is er gelegenheid om onder het genot van een drankje te wachten tot je bekende finisht.

Tijdens de route staan er op een paar plekken waterbakken voor drinkwater en aan het einde van de route kun je een stuk fruit (bananen en appels) pakken.

We zijn de moeilijkste natuurlijk niet, maar om alles toch gesmeerd te laten lopen, hebben we wat regelgeving op een rij gezet:

Artikel 1. Aanmelding
Na inschrijving via de website ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Een aantal dagen voor de run krijg je een mail met de laatste informatie.

Artikel 2. Snelle lopers
Loop het parcours zoveel mogelijk aan de rechterzijde, zodat snelle lopers je kunnen passeren.

Artikel 3. Outfit
Kijk voor vertrek goed naar het weerbericht en houd daar rekening mee met de juiste kleding. Te allen tijde adviseren wij een lange broek ter bescherming. Neem in ieder geval iets warms en droogs mee voor na de run. We adviseren je aansluitende kleding te dragen.

Artikel 4. Zwemmen
We stellen als voorwaarde dat je de schoolslag onder de knie hebt. Er zijn enkele obstakels in en door het water.

Artikel 5. Conditionele gesteldheid
We gaan ervan uit, dat iedereen die meedoet zich redelijk goed voorbereidt! Dus vanaf nu altijd op de fiets naar het werk, off-road joggen en koud afdouchen. Ondanks de EHBO/AED die ruim vertegenwoordigd is, willen we deze niet aanspreken. Deelname is geheel op eigen risico!

Artikel 6. Spullen
Persoonlijke spullen kun je achterlaten bij de tassenafgifte of meegeven aan je supporters. Waardevolle spullen graag thuis laten. Bij de aanmelding ontvang je twee bandjes met je starttijd en startnummer. Dit betreft een polsbandje en een bandje voor om je sporttas. De sporttas met bandje kun je bij de tassenafgifte nabij de inschrijfbalie achterlaten.

Artikel 7. Foto’s en video’s
Wij maken foto’s van de run, die je via onze Facebookpagina en Instagram kunt bekijken en op deze site. Heb je zelf ook leuke filmpjes en foto’s, stuur ze dan door naar info@battle4life.nl, dan zetten we deze ook op onze pagina.

Artikel 8. Medaille
Na afloop ontvang je de Battle4Life medaille.

Artikel 9: Aansprakelijkheid
9.1. Deelname geschiedt op eigen risico. De Organisator is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook genaamd, die de Deelnemer mocht lijden als gevolg van de deelname. Tevens is de Organisator niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade van eigendommen. Tenzij deze schade het directe gevolg is van aan de Organisator toe te rekenen opzet of grove schuld. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid geldt ook voor ernstige schadesoorten zoals alle mogelijke schadesoorten ten gevolge van letsel of overlijden.
9.2. Indien ondanks het bepaalde in het eerste lid van dit artikel aansprakelijkheid van de Organisator voor schade van de Deelnemer aangenomen moet worden, blijft de verplichting van de Organisator tot vergoeding van die schade beperkt tot ten hoogste het bedrag dat de verzekeraar van de Organisator ter zake van die schade uitkeert.
9.3. De Deelnemer dient afdoende verzekerd te zijn tegen het risico van schade die hij of een nabestaande mocht lijden ten gevolge van zijn overlijden, letsel of ziekte, veroorzaakt door zijn deelname aan het Evenement.
9.4. De Deelnemer verklaart zich bekend met het feit dat deelname een goede gezondheid in zowel psychische als fysieke zin vereist, en verklaart dat hij aan deze eis voldoet en dat hij zich door training en anderszins voldoende heeft voorbereid op het Evenement.
9.5. De Deelnemer vrijwaart de Organisator voor aansprakelijkheid voor schade die derden mochten lijden als gevolg van een aan een Deelnemer toe te rekenen handelen of nalaten met betrekking tot het Evenement. De Deelnemer dient afdoende verzekerd te zijn tegen het risico van aansprakelijkheid voor bedoelde schade.
9.6. De Deelnemer vrijwaart de Organisator voor aansprakelijkheid voor schade die een derde mocht lijden door toedoen van de deelnemer, gedurende zijn deelname aan het Evenement, tenzij deze schade het directe gevolg is van aan de Organisator toe te rekenen opzet of grove schuld.

  • Het opbouwen en afbreken van het parcours (in de dagen vooraf en op de dag zelf, voor de vroege vogels)
  • Het begeleiden van de deelnemers bij obstakels tijdens de run
  • Deelnemers welkom heten bij de inschrijving en/of de inschrijving verwerken
  • Deelnemers en toeschouwers de weg wijzen naar een parkeerplek
  • Organisatorisch een handje helpen (zoals onderhouden Social Media)

Heb je geen T-shirt besteld? Er zijn ter plaatse nog een aantal T-shirts beschikbaar. Kosten: € 17,50

Mocht je vraag er toch niet bij staan dan kun je altijd meer informatie aanvragen door een mail te sturen naar info@battle4life.nl.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Er moet veel gebeuren om de Battle4Life tot een groot succes te maken. Zonder vrijwilligers is dit uiteraard onmogelijk en daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen die graag hun steentje willen bijbrengen.

PISA

Pisa in Hoorn biedt mensen in West-Friesland die kanker hebben, hun naasten of hun nabestaanden een gastvrij huis. Je kan er terecht voor een gesprek, diverse activiteiten of lotgenotencontact. Alles is gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Om deze zorg te kunnen (blijven) bieden is Pisa structureel op zoek naar inkomsten. Met de Battle4Life willen we een flink bedrag ophalen!

Pisa logo