Veel gestelde vragen

Annuleren en retourneren van het inschrijfgeld is niet mogelijk.

We hebben geen tijdsregistratie. Als je dit wel wilt, dan dien je hiervoor zelf te zorgen.

Na de aanmelding kun je je omkleden in de kleedkamers van S.V. Always Forward en na afloop van de run kun je hier ook warm! douchen. We verzoeken je wel om na het douchen alles op te ruimen en netjes achter te laten.

Indien je de door jouw gekozen afstand wilt wijzigen, dan kun je een bericht sturen naar inschrijving@battle4life.nl.

Indien op de dag van de run de samenstelling is gewijzigd, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt dit melden bij de aanmelding en dan wordt hier notitie van genomen. Het heeft verder geen gevolgen.

Tijdens de route staan er op een paar plekken waterbakken voor drinkwater en aan het einde van de route kun je een stuk fruit (bananen en appels) pakken.

Supporters en huisdieren (mits aangelijnd) zijn natuurlijk van harte welkom! Honden mogen niet meelopen tijdens de run. Bij Oranje Buiten is er gelegenheid om onder het genot van een drankje te wachten tot je bekende finisht.

Ja! Bij voetbalvereniging Always Forward, waar je je moet aanmelden en waar het bagagedepot is, hebben we een mobiele pin!

Op de route staan meerdere EHBO-posten, daarnaast zijn er diverse mensen beschikbaar langs de route.

Bij een sponsorloop is het uiteraard ook de bedoeling dat jij gesponsord wordt! Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel hebben we voor jou een sponsorformulier gemaakt zodat je gemakkelijk sponsoren kunt werven. Je kunt het sponsorformulier hier vinden en kunt het zo vaak als je wilt printen en gebruiken.

Aan de Holenweg, nabij S.V. Always Forward kun je als deelnemer gratis parkeren. Je kunt natuurlijk ook op de fiets komen.
Daarnaast zijn er voor de bezoekers ook parkeerplaatsen op de Nieuwe Wal, achter de Brandweer. Vraag je supporters om op de fiets of lopend te komen naar Oranje Buiten.
Parkeren is bij ons dus helemaal gratis, maar wel op eigen risico. Rij voorzichtig en volg de aanwijzingen van onze parkeerwachten altijd op!

We zijn de moeilijkste natuurlijk niet, maar om alles toch gesmeerd te laten lopen, hebben we wat regelgeving op een rij gezet:

Artikel 1. Aanmelding
Na inschrijving via de website ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Een aantal dagen voor de run krijg je een mail met de laatste informatie.

Artikel 2. Snelle lopers
Loop het parcours zoveel mogelijk aan de rechterzijde, zodat snelle lopers je kunnen passeren.

Artikel 3. Outfit
Kijk voor vertrek goed naar het weerbericht en houd daar rekening mee met de juiste kleding. Te allen tijde adviseren wij een lange broek ter bescherming. Neem in ieder geval iets warms en droogs mee voor na de run. We adviseren je aansluitende kleding te dragen.

Artikel 4. Zwemmen
We stellen als voorwaarde dat je de schoolslag onder de knie hebt. Er zijn enkele obstakels in en door het water.

Artikel 5. Conditionele gesteldheid
We gaan ervan uit, dat iedereen die meedoet zich redelijk goed voorbereidt! Dus vanaf nu altijd op de fiets naar het werk, off-road joggen en koud afdouchen. Ondanks de EHBO/AED die ruim vertegenwoordigd is, willen we deze niet aanspreken. Deelname is geheel op eigen risico!

Artikel 6. Spullen
Persoonlijke spullen kun je achterlaten bij S.V. Always Forward of mee geven aan je supporters. Waardevolle spullen graag thuis laten. Bij de aanmelding ontvang je twee bandjes met je starttijd en startnummer. Dit betreft een polsbandje en een bandje voor om je sporttas. De sporttas met bandje kun je bij S.V. Always Forward achterlaten.

Artikel 7. Foto’s en video’s
Wij maken foto’s van de run, die je via onze Facebookpagina en Instagram kunt bekijken en op deze site. Heb je zelf ook leuke filmpjes en foto’s, stuur ze dan door naar info@battle4life.nl, dan zetten we deze ook op onze pagina.

Artikel 8. Medaille
Na afloop ontvang je de Battle4Life medaille.

Artikel 9: Aansprakelijkheid
9.1. Deelname geschiedt op eigen risico. De Organisator is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook genaamd, die de Deelnemer mocht lijden als gevolg van de deelname. Tevens is de Organisator niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade van eigendommen. Tenzij deze schade het directe gevolg is van aan de Organisator toe te rekenen opzet of grove schuld. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid geldt ook voor ernstige schadesoorten zoals alle mogelijke schadesoorten ten gevolge van letsel of overlijden.
9.2. Indien ondanks het bepaalde in het eerste lid van dit artikel aansprakelijkheid van de Organisator voor schade van de Deelnemer aangenomen moet worden, blijft de verplichting van de Organisator tot vergoeding van die schade beperkt tot ten hoogste het bedrag dat de verzekeraar van de Organisator ter zake van die schade uitkeert.
9.3. De Deelnemer dient afdoende verzekerd te zijn tegen het risico van schade die hij of een nabestaande mocht lijden ten gevolge van zijn overlijden, letsel of ziekte, veroorzaakt door zijn deelname aan het Evenement.
9.4. De Deelnemer verklaart zich bekend met het feit dat deelname een goede gezondheid in zowel psychische als fysieke zin vereist, en verklaart dat hij aan deze eis voldoet en dat hij zich door training en anderszins voldoende heeft voorbereid op het Evenement.
9.5. De Deelnemer vrijwaart de Organisator voor aansprakelijkheid voor schade die derden mochten lijden als gevolg van een aan een Deelnemer toe te rekenen handelen of nalaten met betrekking tot het Evenement. De Deelnemer dient afdoende verzekerd te zijn tegen het risico van aansprakelijkheid voor bedoelde schade.
9.6. De Deelnemer vrijwaart de Organisator voor aansprakelijkheid voor schade die een derde mocht lijden door toedoen van de deelnemer, gedurende zijn deelname aan het Evenement, tenzij deze schade het directe gevolg is van aan de Organisator toe te rekenen opzet of grove schuld.

  • Het opbouwen en afbreken van het parcours (in de dagen vooraf en op de dag zelf, voor de vroege vogels)
  • Het begeleiden van de deelnemers bij obstakels tijdens de run
  • Deelnemers welkom heten bij de inschrijving en/of de inschrijving verwerken
  • Deelnemers en toeschouwers de weg wijzen naar een parkeerplek
  • Organisatorisch een handje helpen (zoals onderhouden Social Media)

Alles wat je wilt weten over inschrijven kun je straks hier vinden.

Mocht je vraag er toch niet bij staan dan kun je altijd meer informatie aanvragen door een mail te sturen naar info@battle4life.nl.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Er moet veel gebeuren om de Battle4Life tot een groot succes te maken. Zonder vrijwilligers is dit uiteraard onmogelijk en daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen die graag hun steentje willen bijbrengen.

INLOOPHUIS
PISA

Inloophuis Pisa in Hoorn biedt mensen in West-Friesland die kanker hebben, hun naasten of hun nabestaanden een gastvrij huis. Je kan er terecht voor een gesprek, diverse activiteiten of lotgenotencontact. Alles is gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Om deze zorg te kunnen (blijven) bieden is Inloophuis Pisa structureel op zoek naar inkomsten. Met de Battle4Life willen we een flink bedrag ophalen!