Veel gestelde vragen

We begrijpen dat je eventueel nog vragen hebt. Hieronder hebben wij de meest relevante vragen en antwoorden op een rijtje gezet.

1. Deelname annuleren

Annuleren en retourneren van het inschrijfgeld is niet mogelijk.

2.Tijdsregistratie

We hebben geen tijdsregistratie. Als je dit wel wilt, dan dien je hiervoor zelf te zorgen.

3. Omkleden en douchen

Na de aanmelding kun je je omkleden in de kleedkamers van V.V. Always Forward en na afloop van de run kun je hier ook warm! douchen. We verzoeken je wel om na het douchen alles op te ruimen en netjes achter te laten.

4. Categorie of afstand wisselen

Indien je de door jouw gekozen afstand wilt wijzigen, dan kun je een bericht sturen naar info@battle4life.nl.

5. Samenstelling team wijzigen

Indien op de dag van de run de samenstelling is gewijzigd, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt dit melden bij de aanmelding en dan wordt hier notitie van genomen. Het heeft verder geen gevolgen.

6. Startbewijs

Je ontvangt de exacte starttijd bij de aanmelding bij V.V. Always Forward op de dag. De start vindt plaats bij Oranje Buiten aan de Schelphoek 4, Hoorn. Zorg ervoor dat je daar op tijd aanwezig bent.

7. Koek en zopie

Tijdens de route staan er op een paar plekken waterbakken voor drinkwater en aan het einde van de route kun je een stuk fruit (bananen en appels) pakken. Voor de supporters staat er een kraam van Oranje Buiten in het Julianapark waar tegen betaling eten en drinken is te verkrijgen. Dit kan natuurlijk ook bij Oranje Buiten zelf.

8. Supporters en huisdieren

Supporters en huisdieren (mits aangelijnd) zijn natuurlijk van harte welkom! Honden mogen niet meelopen tijdens de run. Bij Oranje Buiten is er gelegenheid om onder het genot van een drankje te wachten je bekende finisht.

9. Kan ik pinnen?

Nee, dat kan niet bij ons.

10. Verzorgingsposten

Op de route staan twee EHBO-posten, daarnaast zijn er diverse mensen beschikbaar langs de route.

11. Sponsorformulier

Bij een sponsorloop is het uiteraard ook de bedoeling dat jij gesponsord wordt! Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel hebben we voor jou een sponsorformulier gemaakt zodat je gemakkelijk sponsoren kunt werven. Het sponsorformulier kun je zo vaak als je wilt printen en gebruiken.

12. ROUTE en PARKEREN

Aan de Holenweg, nabij V.V. Always Forward kun je als deelnemer gratis parkeren. En als het mogelijk is, kun je natuurlijk ook op de fiets komen.
Daarnaast zijn er natuurlijk voor de bezoekers ook parkeerplaatsen op de Nieuwe Wal, achter de Brandweer. Vraag je supporters om op de fiets of lopend te komen. De fiets kan gestald worden bij Oranje Buiten.
Parkeren is bij ons dus helemaal gratis, maar wel op eigen risico. Rij voorzichtig en volg de aanwijzingen van onze parkeerwachten altijd op!

13. VOORWAARDEN en REGELS

We zijn de moeilijkste natuurlijk niet, maar om alles toch gesmeerd te laten lopen, hebben we wat regelgeving op een rij gezet:

Artikel 1. Aanmelding
Na inschrijving via de website ontvang je een paar dagen voor de run een bericht met een tijdvak. We verzoeken je dan ook dit tijdvak aan te houden en je tijdig aan te melden. Bij de aanmelding op de dag zelf ontvang je je starttijd.

Artikel 2. Snelle lopers
Loop het parcours zoveel mogelijk aan de rechterzijde, zodat snelle lopers je kunnen passeren.

Artikel 3. Outfit
Kijk voor vertrek goed naar het weerbericht en houd daar rekening mee met de juiste kleding. Neem in ieder geval iets warms en droogs mee voor na de run. We adviseren je aansluitende kleding te dragen.

Artikel 4. Zwemmen
We stellen als voorwaarde dat je de schoolslag onder de knie hebt. Er zijn enkele obstakels in en door het water.

Artikel 5. Conditionele gesteldheid
We gaan ervan uit, dat iedereen die meedoet zich redelijk goed voorbereidt! Dus vanaf nu altijd op de fiets naar het werk, off-road joggen, waxen en koud afdouchen. Ondanks de EHBO/AED die ruim vertegenwoordigd is, willen we deze niet aanspreken. Deelname is geheel op eigen risico!

Artikel 6. Spullen
Persoonlijke spullen kun je achterlaten bij V.V. Always Forward of mee geven aan je supporters. Waardevolle spullen graag thuis laten. Bij de aanmelding ontvang je een bandje met je startnummer, en dit nummer kun je op een plasticzak noteren, waar je je spullen in kunt stoppen.

Artikel 7. Foto’s en video’s
Wij maken foto’s van de run, die je via onze Facebook-pagina kunt bekijken en op deze site. Heb je zelf ook leuke filmpjes en foto’s, stuur ze dan door naar info@battle4life.nl, dan zetten we deze ook op onze FB-pagina.

Artikel 8. Medaille
Na afloop ontvang je de Battle4Life medaille.

Artikel 9: Aansprakelijkheid
9.1. Deelname geschiedt voor eigen risico. De Organisator is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook genaamd, die de Deelnemer mocht lijden als gevolg van de deelname. Tevens is de Organisator niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade van eigendommen. Tenzij deze schade het directe gevolg is van aan de Organisator toe te rekenen opzet of grove schuld. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid geldt ook voor ernstige schadesoorten zoals alle mogelijke schadesoorten ten gevolge van letsel of overlijden.
9.2. Indien ondanks het bepaalde in het eerste lid van dit artikel aansprakelijkheid van de Organisator voor schade van de Deelnemer aangenomen moet worden, blijft de verplichting van de Organisator tot vergoeding van die schade beperkt tot ten hoogste het bedrag dat de verzekeraar van de Organisator ter zake van die schade uitkeert.
9.3. De Deelnemer dient afdoende verzekerd te zijn tegen het risico van schade die hij of een nabestaande mocht lijden ten gevolge van zijn overlijden, letsel of ziekte, veroorzaakt door zijn deelname aan het Evenement.
9.4. De Deelnemer verklaart zich bekend met het feit dat deelname een goede gezondheid in zowel psychische als fysieke zin vereist, en verklaart dat hij aan deze eis voldoet en dat hij zich door training en anderszins voldoende heeft voorbereid op het Evenement.
9.5. De Deelnemer vrijwaart de Organisator voor aansprakelijkheid voor schade die derden mochten lijden als gevolg van een aan een Deelnemer toe te rekenen handelen of nalaten met betrekking tot het Evenement. De Deelnemer dient afdoende verzekerd te zijn tegen het risico van aansprakelijkheid voor bedoelde schade.
9.6. De Deelnemer vrijwaart de Organisator voor aansprakelijkheid voor schade die een derde mocht lijden door toedoen van de deelnemer, gedurende zijn deelname aan het Evenement, tenzij deze schade het directe gevolg is van aan de Organisator toe te rekenen opzet of grove schuld.

14. VOOR WELKE FUNCTIE KAN IK MIJ AANMELDEN ALS VRIJWILLIGER?

  • Het opbouwen van het parcours (in de dagen vooraf en op de dag zelf, voor de vroege vogels)
  • Het begeleiden van de deelnemers bij obstakels tijdens de run
  • Deelnemers welkom heten bij de inschrijving en/of de inschrijving verwerken
  • Deelnemers en toeschouwers de weg wijzen naar een parkeerplek
  • Organisatorisch een handje te helpen
  • Als EHBO’er

15. WAAR KAN IK MIJ INSCHRIJVEN ALS VRIJWILLIGER?

Meld je aan door te mailen naar: vrijwilliger@battle4life.nl