individueel

Wanneer je je inschrijft kun je 6 km, 12 km of 18 km lopen. Het parcours is 6 km dus je kunt 1, 2 of 3 rondes lopen. De 6 km kan individueel gelopen worden door iedereen vanaf 13 jaar. Ben je jonger dan 13 en wil je één heel rondje doen? Geef je dan samen met een van je ouders op voor de familyrun. De 12 en 18 km is voor iedereen vanaf 18 jaar.

Wat moet je weten?

Voor Wie?

De 6, 12 of 18 km run is bedoeld voor de individuele deelnemer.

Wanneer?

Op Hemelvaarstdag 18 mei 2023

VOOR WIE

De kidsrun is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar (jongere leeftijd in overleg met organisatie). Wil je samen met je ouder(s) lopen? We hebben dit jaar ook weer de familyrun!

WANNEER

Hemelvaartsdag 18 mei 2023

WAAR

Het parcours van de Battle4Life loopt door het Julianapark van Hoorn. Start en Finish is bij

Strandpaviljoen Oranje Buiten

INSCHRIJVEN

De inschrijving start 4 februari 2023

PISA

Pisa in Hoorn biedt mensen in West-Friesland die kanker hebben, hun naasten of hun nabestaanden een gastvrij huis. Je kan er terecht voor een gesprek, diverse activiteiten of lotgenotencontact. Alles is gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Om deze zorg te kunnen (blijven) bieden is Pisa structureel op zoek naar inkomsten. Met de Battle4Life willen we een flink bedrag ophalen!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Er moet veel gebeuren om de Battle4Life tot een groot succes te maken. Zonder vrijwilligers is dit uiteraard onmogelijk en daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen die graag hun steentje willen bijbrengen.