Inschrijven

Berend Botje Kidsrun

Deze run, gesponsord door Berend Botje, is voor alle kinderen van 8 tot 12 jaar! Vind jij het leuk om te klauteren, te springen, te klimmen en ben je niet bang om een klein beetje nat te worden? Dan is de kidsrun echt wat voor jou! Je loopt met alle kinderen onder begeleiding van sportcoaches.

Kosten deelname €15,-

ZeemanVastgoed Familyrun

Ook dit jaar kun je weer meedoen met de familyrun! Hoe leuk is het om samen met je vader en/of moeder deze obstakelrun aan te gaan? De familyrun beslaat het hele parcours van 5 km, dus alle obstakels mag je nemen!

Kinderen moeten door minimaal één volwassene worden begeleid. Je kan in één keer meerdere mensen inschrijven, zorg wel dat je de geboortedata van de overige deelnemers bij de hand hebt.

Kosten deelname 8-12 jaar €15,- | 13-17 jaar €20,- | volwassenen €32,50
Individueel

Individueel

Vanaf 13 jaar mag je individueel lopen: 5 km. Volwassenen mogen meerdere rondjes lopen. Denk dan wel bij het opgeven dat je een starttijd kiest die ruimte geeft voor meer rondjes. Wil je tegelijk met vrienden of familie lopen? Geef je dan op voor dezelfde starttijd. Je kan in één keer meerdere mensen inschrijven, zorg wel dat je de geboortedata van de overige deelnemers bij de hand hebt.

Kosten deelname 13-17 jaar €20,- | volwassenen €32,50

Bedrijventeams

Wil je met collega’s een sportieve uitdaging aangaan én daarbij een goed doel ondersteunen? Geef je op als bedrijventeam. Een team bestaat uit 5 tot 8 mensen. Je bedrijf krijgt van ons een factuur en het bedrijfslogo komt op onze website.

Kosten deelname €260,-

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Er moet veel gebeuren om de Battle4Life tot een groot succes te maken. Zonder vrijwilligers is dit uiteraard onmogelijk en daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen die graag hun steentje willen bijbrengen.

PISA

Pisa in Hoorn biedt mensen in West-Friesland die kanker hebben, hun naasten of hun nabestaanden een gastvrij huis. Je kan er terecht voor een gesprek, diverse activiteiten of lotgenotencontact. Alles is gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Om deze zorg te kunnen (blijven) bieden is Pisa structureel op zoek naar inkomsten. Met de Battle4Life willen we een flink bedrag ophalen!

Pisa logo

Meer informatie? In dit document vind je alles over inschrijven en prijzen.

In dit document vind je alles over inschrijven en prijzen.
Regels inschrijfprocedure 2022